Planter skaper levende rom

Planteløsninger bidrar til økt trivsel og kan fungere som avskjerming, skape atmosfære i sosial sone og forsterke eller tone ned det øvrige interiør.

Grønne planter gir et positivt førsteinntrykk og en god atmosfære.

Rent praktisk benyttes planter for å skjerme arbeidsplasser, for å hindre innsyn, for å dempe støy og for å dele samt myke opp kontorlandskap og vandresoner. Forskning viser at levende planter i kontormiljøet har en svært positiv virkning på arbeidsmiljø og evne.

Planter tilfører luften fuktighet, absorberer varme og lyd, samt kan oppta og bryte ned skadelige stoffer. Undersøkelser viser at det også oppnås helsemessige gevinster som redusert fravær og øker trivsel blant ansatte.

gallery-03

Våre løsninger

Planter på arbeidsplassen er både praktisk og miljøskapende.

Planteløsninger benyttes både for å øke trivsel og til å løse praktiske utfordringer som f.eks. avskjerming og støydemping. Vi leverer planteløsninger i flere størrelser og finisher og er løpende oppdatert innen de siste trender.

 • Ankomstområder
 • Resepsjon
 • Kontor og landskap
 • Sosiale fellesarealer
 • Kantine og vandresoner
 • Utendørs m.m.
 • Gulvstående planteløsninger
 • Reolbeplantning
 • Plantekasser og bed
 • Trær og busker
 • Grønne vegger
 • Silkebeplantning

Vi leverer service

Plantetrivsel satt i system innbærer regelmessig oppfølging.

Skal planter forbli frodige og vokse jevnt kreves fagkunnskap utover det å vanne i ny og ne. Dette er kunnskap som våre planteforvaltere har opparbeidet gjennom kursing, faglig opplæring og erfaring. Ved hvert servicebesøk leveres vedlikeholdsrapport som bekreftelse på utført arbeid.

Byttegaranti er inkludert i våre avtaler. Det innebærer at eventuelle planter som dør og/eller viser tydelige tegn på mistrivsel, byttes kostnadsfritt.

Servix Bergen - Vi leverer komplette hygiene- og planteløsninger til bedrifter
plants-02

Potter & planter

Valg av potter og planter gir et helhetlig og stilfullt inntrykk.

Et bevisst valg av potter og planter er avgjørende for å oppnå ønsket resultat. Planteløsninger er mer enn «noe grønt i hjørnet». Det er en investering som oppgraderer lokalet og gir visuell gevinst. Planteløsninger bidrar til økt trivsel og kan fungere som avskjerming, skape atmosfære i sosial sone og forsterke eller tone ned det øvrige interiør.

Kunden er mye mer bevisst når det gjelder valg av potter nå enn tidligere. Trenden er å innrede med potter som forsterker lokalenes uttrykk og som fremhever unik stil og interiør. Gjennom et meget bredt utvalg, når det gjelder materialer, design, farge og finish, vil vi kunne presentere løsninger som gir denne effekten.

Våre rådgivere og innredningskonsulenter har bred kunnskap når det gjelder å finne den rette planteløsningen som tar utgangspunkt i kundens lokaler, interiør og stil. En plante uten prydeffekt er gjerne mer til bry enn glede. Krav til riktige lys- og temperaturforhold er derfor avgjørende for et godt resultat, som varer hele avtaleperioden.

Plantevegger

Bringer naturen inn i det offentlige rom

Servix Bergen AS leverer forskjellige typer plantevegger. Både veggmonterte, frittstående moduler og mindre innramminger. Våre alternativer leveres med automatisk eller manuelt vanningssystem innenfor varierte prisklasser. Våre konsepter:

 • Vegg med automatisk eller manuelt vanningssystem
 • Frittstående modul / romdeler med beplantning på begge sider
 • «Levende bilde» – innrammet med levende planter

Plantevegger reduserer støy, øker luftfuktighet, tilføyer grønt i lokaler med liten plass, fungerer som et kunstverk og signaliserer et "Grønt fokus".

Plantevegg
rett hjemv2

Mosevegger

Bringer naturen inn i det offentlige rom

Servix Bergen AS leverer mosevegger i rammer eller etter spesialmål og kan monteres på de fleste overflater. Mosen som benyttes er hentet fra naturen og består av forskjellige arter, som behandles med en miljøvennlig, bionedbrytbar væske som lar mosen beholde sin flotte farge opptil 15 år.

Mose er fra naturens side designet slik at den har lydabsorberende egenskaper, og utmerker seg til demping av uønsket støy på arbeidsplassen.

En mosevegg krever ikke lys da det ikke er vekster som skal gro. Unntaket er designbelysning dersom det er et ønske om ekstra effekt. Servicekostnadene er også minimale da disse er begrenset til hvert kvartal og veggene er nærmest vedlikeholdsfrie.

Planter utendørs

Helårsbeplantning

Servix Bergen AS tilbyr helårsbeplantning for utendørs plantekar til inngangspartier, terrasser, utearealer m.m.

 • Helårsbeplantning Vintergrønne planter og busker plantes i komplimenterende plantekar, som holder seg grønne gjennom hele året.
Plantevegg

Kontakt oss

Vi ønsker å hjelpe deg med vår ekspertise

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud eller dersom dere har spørsmål vedrørende våre produkter og tjenester. Ring oss på telefon, eller bruk skjemaet til høyre så tar vi kontakt med deg.

"*" indicates required fields

Besøksadresse*
Tjeneste*
Hva gjelder din henvendelse?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.