Planter

«Planter skaper levende rom.»

Grønne planter gir et positivt førsteinntrykk og en god atmosfære.

Rent praktisk benyttes planter for å skjerme arbeidsplasser, for å hindre innsyn, for å dempe støy og for å dele samt myke opp kontorlandskap og vandresoner. Forskning viser at levende planter i kontormiljøet har en svært positiv virkning på arbeidsmiljø og evne. Planter tilfører luften fuktighet, absorberer varme og lyd, samt kan oppta og bryte ned skadelige stoffer.

Undersøkelser viser at det også oppnås helsemessige gevinster som redusert fravær og øker trivsel blant ansatte.

Planter i dekorative krukker gir en “velkommen til oss følelse”, og hever profilen i kontorlandskap, ankomstområder og ventesoner.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Besøk gjerne også vår instagram og facebook for løpende informasjon av våre utplasserte løsninger!

Tjenester

"Planter på arbeidsplassen er både praktisk og miljøskapende."

Planter gjør seg godt i de fleste lokaler og er trivselsfremmende for de ansatte og besøkende. Vi utarbeider bl.a. løsninger til:
 • Ankomstområder
 • Resepsjon
 • Kontor og landskap
 • Sosiale fellesarealer
 • Kantine og vandresoner
 • Utendørs m.m.
Planteløsninger benyttes både for å øke trivsel og til å løse praktiske utfordringer som f.eks. avskjerming og støydemping. Vi leverer planteløsninger i flere størrelser og finisher og er løpende oppdatert innen de siste trender.
 • Gulvstående planteløsninger
 • Reolbeplantning
 • Plantekasser og bed
 • Trær og busker
 • Grønne vegger
 • Silkebeplantning
Kontakt våre rådgivere for ytterligere informasjon og befaring.

"Plantetrivsel satt i system innbærer regelmessig oppfølging."

Skal planter forbli frodige og vokse jevnt kreves fagkunnskap utover det å vanne i ny og ne. Dette er kunnskap som våre planteforvaltere har opparbeidet gjennom kursing, faglig opplæring og erfaring.

Ved hvert servicebesøk leveres vedlikeholdsrapport som bekreftelse på utført arbeid: 

 • Vanning og gjødsling
 • Etterfylling av jord
 • Beskjæring og oppbinding
 • Fjerning av dødt bladverk
 • Vending av planter mot sollyset
 • Kontroll av plantesykdommer
 • Utskifting av planter ved behov (byttegaranti)
 • Rengjøring av potter og planter

Byttegaranti er inkludert i våre avtaler. Det innebærer at eventuelle planter som dør og/eller viser tydelige tegn på mistrivsel, byttes kostnadsfritt.

"Valg av potter og planter gir et helhetlig og stilfullt inntrykk."

Utvalget er nærmest uendelig. Et bevisst valg av potter og planter er avgjørende for å oppnå ønsket resultat. Planteløsninger er mer enn «noe grønt i hjørnet». Det er en investering som oppgraderer lokalet og gir visuell gevinst. Planteløsninger bidrar til økt trivsel og kan fungere som avskjerming, skape atmosfære i sosial sone og forsterke eller tone ned det øvrige interiør. Valg potter Kunden er mye mer bevisst når det gjelder valg av potter nå enn tidligere. Trenden er å innrede med potter som forsterker lokalenes uttrykk og som fremhever unik stil og interiør. Gjennom et meget bredt utvalg, når det gjelder materialer, design, farge og finish, vil vi kunne presentere løsninger som gir denne effekten. Valg planter Våre rådgivere og innredningskonsulenter har bred kunnskap når det gjelder å finne den rette planteløsningen som tar utgangspunkt i kundens lokaler, interiør og stil. En plante uten prydeffekt er gjerne mer til bry enn glede. Krav til riktige lys- og temperaturforhold er derfor avgjørende for et godt resultat, som varer hele avtaleperioden.

«Plantevegger og mosevegger – bringer naturen inn i det offentlige rom!»

Plantevegger
Servix Plantedekor leverer forskjellige typer plantevegger. Både veggmonterte, frittstående moduler og mindre innramminger.

Våre planteveggkonsepter

 • Vegg med automatisk eller manuelt vanningssystem
 • Frittstående modul / romdeler med beplantning på begge sider
 • «Levende bilde» – innrammet med levende planter

Våre alternativer leveres med automatisk eller manuelt vanningssystem innenfor varierte prisklasser.

Forbedrer inneklimaet
Det finnes flere gode grunner til å anskaffe plantevegg på arbeidsplassen. Noen av dem er:

 • Reduserer støy
 • Øker luftfuktigheten
 • Tilføyer grønt i lokaler med liten plass
 • Fungerer som et grønt kunstverk i lokalet
 • Signaliserer et «grønt fokus»

Etter å ha prøvd oss frem med forskjellige systemer har vi valgt det profesjonelle planteveggsystemet «Natural Green Walls», da dette er det mest funksjonelle systemet på markedet, som også sikrer at planteveggen trives på sikt, 5-10 år frem i tid.

Kontakt våre konsulenter for et uforpliktende tilbud og mer informasjon om løsninger som kan passe deres bedrift.

Du kan lese mer og se vårt utvalg av plante og mosevegger her.

«Plantevegger og mosevegger – bringer naturen inn i det offentlige rom!»

Mosevegger Servix plantedekor leverer mosevegger i rammer eller etter spesialmål og kan monteres på de fleste overflater. Mosen som benyttes er hentet fra naturen og består av forskjellige arter, som behandles med en miljøvennlig, bionedbrytbar væske som lar mosen beholde sin flotte farge opptil 15 år. En mosevegg kan også benyttes i lokaler som en del av interiøret, ved å avskjerme arbeidsplasser, gangsoneområder og sosiale soner. En mosevegg til kaffesonen kanskje? Bedre akustikk Mose er fra naturens side designet slik at den har lydabsorberende egenskaper, og utmerker seg til demping av uønsket støy på arbeidsplassen. Lite vedlikehold En mosevegg krever ikke lys da det ikke er vekster som skal gro. Unntaket er designbelysning dersom det er et ønske om ekstra effekt. Servicekostnadene er også minimale da disse er begrenset til hvert kvartal og veggene er nærmest vedlikeholdsfrie. Det stilles også krav til brannsikkerhet ved montering av slike vegger. Mosen har derfor blitt behandlet med et brannhemmende materiale. Kontakt våre konsulenter for et uforpliktende tilbud og mer informasjon om løsninger som kan passe deres bedrift. Se et utvalg av våre plante -og mosevegger her.

«Utendørsbeplantning skaper et godt førsteinntrykk for de besøkende.»

Servix Plantedekor tilbyr helårs- og sesongbeplantning for utendørs plantekar til inngangspartier, terrasser, utearealer m.m.

Helårsbeplantning
Vintergrønne planter og busker plantes i komplimenterende plantekar, som holder seg grønne gjennom hele året.

Sesongbeplantning
Tilpasset utskiftning av blomstrende panter i bed og plantekar med faste intervaller for vår, sommer og høst/vinterhalvåret.

Flere av våre kunder velger å kombinere helårs- og sesongbeplantning for et komplett inntrykk til deres velkomstarealer.

Alle våre planteløsninger følges opp av vårt servicepersonell med faste intervallbesøk.

Kontakt våre konsulenter for et uforpliktende tilbud og mer informasjon om løsninger som kan passe deres bedrift.

Se et utvalg av våre utendørs løsninger her.

"Velg mellom våre fleksible løsninger tilpasset bedriftens behov"

Det er valgfritt for våre kunder om planteløsninger kjøpes eller leies/serviceavtale etableres. Om ønskelig utarbeider våre rådgivere forslag og tilbud på begge alternativene. Uansett vil byttegaranti være inkludert i en avtalen, som sikrer at syke og/eller døende planter blir erstattet med tilsvarende eller lignende planter uten ekstra kostnad.

Kjøp: Kunden kjøper planteløsning med serviceavtale.
Leie: Kunden leier planteløsning og serviceavtale inkluderes.

Felles for våre løsninger er at alle omkostninger er inkludert i prisen. Dette inkluderer kostnadsfri befaring, utarbeidelse av prospekt, nedplanting, utplassering av planteløsning, byttegaranti og ikke minst regelmessig service og vedlikehold.

Følg oss

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud eller dersom dere har spørsmål vedrørende våre produkter og tjenester.
 
Vår kontortid er mandag til fredag 08-16.